Opleidingen

Introductieduik

Altijd al eens willen duiken? Maak kennis met de basistechnieken van het duiken in het zwembad. Een mooie gelegenheid om uit te proberen of duiken iets voor jou is.

Lees meer 

Open Water

Deze erkende PADI opleiding geeft toegang tot alle mooie duiklocaties ter wereld. Onze bevoegde instructeurs staan samen met PADI garant voor een veilige en verantwoorde beoefening van het sportduiken. Dit brevet wordt wereldwijd erkend.
Lees meer

Advanced Open Water

Na het behalen van je Open Water brevet kun je meteen verder met Advanced Open Water. Voor het uitbreiden van je kennis en ervaring ter bevordering van het comfortabel duiken. Deelname is pas mogelijk  met een PADI (jr) Open Water Diver of gelijkwaardig brevet. Lees meer

Rescue Diver

Deze Rescue Diver cursus is gericht op het helpen van andere duikers. Weten wat je moet doen om een andere duiker met problemen te helpen vergroot je zelfvertrouwen en geeft voldoening. Deze cursus sluit goed aan op de Emergency First Responder cursus maar is meer gericht op duiken. Lees meer

Master Scuba diver

Dit is de hoogste kwalificatie voor diegene die duiken als vrijetijdsbestending hebben. Je kunt dit brevet aanvragen als je naast het Rescue Diver brevet ook vijf verschillende specialty’s gevolgd hebt. Als Master Scuba ben je een allround sportduiker met veel ervaring.

Lees meer

Dive Master

Deze opleiding is de eerst stap naar duiken op professioneel niveau. Je duikvaardigheid wordt verder uitgebreid en kennis van de duiktheorie wordt op instructeursniveau gebracht.

Lees meer

 

Junior Open Water

Ook als je nog geen 15 jaar bent, is het mogelijk om je duikbrevet te halen! Voor het Junior Open Water duiker brevet moet je 10 jaar of ouder zijn.

Lees meer

Scuba Review

Lang geleden je brevet gehaald? En wil je weer actiever gaan duiken dan is deze Opfrisles wellicht iets voor je. 

Lees meer

 

210758